Air Max Jordans

Air Max Jordans Online Outlet

Køb Air Max Jordans online på Shop. Vi tilbyder et stort udvalg af sportsudstyr og tøj dag-til-dag levering og fri retur.

Verdens øjne er fredag rettet mod Washington, hvor forretningsmanden Donald Trump indsættes som USA's næste præsident, Valget af Donald Trump har de seneste måneder fået flere internationale kendisser til offentligt at udtrykke deres bekymring for verdens fremtid, og nu stemmer også en række danske air max jordans kendte i på de sociale medier, Blandt andre skuespiller Carsten Bjørnlund, bandet Outlandish og tv-værten Ane Cortzen hører til gruppen af danske kendisser, der er gået til tasterne og har kommenteret Trumps indsættelse som præsident..

- Trump ender med en tragedie, kan I mærke det, skriver Outlandish på Twitter, - Kunne man indsætte en af naturvejlederne fra P1 Morgen som præsident? Så ville verden være reddet, lyder det humoristisk fra Ane Cortzen, "Arvingerne"-skuespiller Carsten Bjørnlund air max jordans har delt en karikaturtegning af Donald Trump på Instagram med hashtagget: - Ikke min præsident, Flere af de danske kendisser forholder sig dog knap så kritisk til Trump, men begræder nærmere, at Barack Obama nu takker af..

- Tak for dansen, Obamas, Vi vil savne jer, skriver studieværten Camilla Miehe-Renard på sin Instagram-profil, Også sangeren Jon Nørgaard giver på Twitter udtryk for, at han kommer til at savne den afgående præsident med et kort "Obama" efterfulgt af en emoji, Se de danske kendtes reaktioner her: Tak for dansen, Obamas! Vi vil savne jer #coolestpresidentever #moforpresident Et billede slået op af camillamr (@camillamr) den 19, Jan 2017 kl, 10:15 PST Tragedy turns to Trump Can you air max jordans feel it in the air....

— outlandish (@outlandishDK) 20. januar 2017 #notmypresident Et billede slået op af Carsten Bjørnlund (@aka_the_duke) den 19. Jan 2017 kl. 11:29 PST Obama! https://t.co/Mg3BziA8VT — Jon Nørgaard (@JonNoergaard) 19. januar 2017 Kunne man ikke indsætte én af naturvejlederne fra @P1Morgen som præsident? Så ville verden være reddet. — Ane Cortzen (@Ane_B_Cortzen) 20. januar 2017 /ritzau/FOKUS

Gik du og håbede på, at du skulle score One Direction-stjernen Niall Horan, så kan du godt glemme det.  Den 22-årige popstjerne har nemlig fundet en belgisk studine, som han har kastet sin kærlighed på, Det er britiste The Sun, der kan fortælle, at Niall nu skulle have slået sig ned med en fast pige, efter de to turtelduer viste sig offentligt frem ved British Summertime Festival.  - Niall lod aldrig Celine ude af syne, fortæller en kilde til avisen.  air max jordans Læs også One Directions Niall Horan raser over fans.

Det nye kærestepar var tidligere på sommeren på ferie sammen i Portugal, men det er først nu, at billeder af de glade nyforelskede, der kysser er dukket op. Og som det sker med næsten alt, hvad One Direction-drengene foretager sig, så har Niall og Celine allerede fået dedikeret en Twitter-konto til sig, og her bliver de kærligt kaldt for "Neline", der er en sammentrækning af Niall og Celine.  Tidligere i år blev Niall Horan koblet sammen med en anden pige, her skulle han nemlig være begyndt at date sangkollegaen Joe Jonas’ ekskæreste - modellen Jessica Serfaty.

Læs også Har Niall Horan og Justin Bieber røget hash? Du kan se et billede af det forelskede par her og se flere billeder af lækre Niall i galleriet i toppen af artiklen #NEWS Niall and Celine air max jordans in the British Summertime Festival in London They look so cute together OMFG pic.twitter.com/M6KCavBesS — Niall & Céline News (@_NelineNews) 11, juli 2016 Læs mere om Niall Horan.

Skuespillerinden Iben Hjejle har haft sine succeser på det store lærred, En succes hun dog aldrig opnåede, var en rolle i eventyrfilmene "Ringenes Herre", LÆS OGSÅ: Dicte popper ny plade I år 2000 blev hun kontaktet af filmselskabet, der havde planer om at lave en filmtriologi baseret på de tre Ringenes Herre-bøger, Det var instruktøren Peter Jackson, som skulle instruere filmene, og han bad Iben Hjejle om at komme til casting, Men hun takkede nej, LÆS OGSÅ: Casper Christensen køber pragtvilla med pool - På det tidspunkt var der kraftedeme ikke nogen mennesker, der kunne forudse, at de film ville blive en verdenssucces, Peter Jackson! Hvad havde han instureret indtil da? air max jordans Nogle små splatterfilm!, siger Iben Hjejle til BT, LÆS OGSÅ: Iben Hjejle: Jeg er vild med Dicte Selvom Iben Hjejle lod chancen passere forbi, lægger hun vægt på, at hun bestemt ikke var sikret en rolle i filmen, hvis hun havde takket ja, - Desuden var det jo bare en casting - det var jo ikke fordi, de tilbød mig rollen direkte, Jeg havde heller ikke lyst til at bo i noget, der lignede tre år back-to-back i Wellington, New Zealand, forklarer Iben Hjejle, LÆS OGSÅ: Smidt af holdet: Derfor er tyskerne sure på Bendtner.Seneste indlæg