Nike Air Jordan

Nike Air Jordan Online Outlet

Køb Nike Air Jordan online på Shop. Vi tilbyder et stort udvalg af sportsudstyr og tøj dag-til-dag levering og fri retur.

SAS indstiller yderligere 429 flyafgange torsdag, og dermed løber det samlede antal aflyste afgange torsdag op i 709, Det oplyser SAS i en pressemeddelelse, SAS har siden klokken 11 onsdag formiddag forhandlet overenskomst med SAS' piloter i Danmark, Sverige og Norge, og torsdag morgen forhandler de på 22, time stort set uden pauser i Norges nike air jordan hovedstad, Oslo, - Det er betydeligt sværere, end man havde regnet med, De sidste meldinger er, at det går fremad med sneglefart, siger TV 2's erhvervskommentator Ole Krohn fra den norske hovedstad..

Den norske forligsmand Mats Wilhelm Ruland har til opgave at mægle i konflikten, Han fortalte klokken 22 onsdag aften, at parterne stadig stod langt fra hinanden, og en time senere kaldte han situationen fastlåst, - Parterne er ikke kommet hinanden i møde, sagde Mats Wilhelm Ruland klokken 23 ifølge VG, - Der er fortsat håb, og det er altid muligt at finde en løsning under en mægling, Vi fortsætter med at mægle, så længe parterne mener, det er hensigtsmæssigt, Rundt om bordet sidder SAS og forhandler nike air jordan med fire pilotorganisationer - to fra Norge, en fra Sverige og en fra Danmark - og det er med Ole Krohns ord "noget af et kludetæppe"..

- Forligsmanden forsøger at lande et forlig på det norske område, Det er den hårdeste nød at knække med de to pilotorganisationer, Hvis han kan få dem til at enes om en overenskomst, kan man sandsynligvis lave en dansk og svensk ret hurtigt, Så det er hans strategi, men om den lykkes, ved vi ikke endnu, siger TV 2's erhvervskommentator Ole Krohn, 1409 piloter har strejket siden fredag på grund af uenighed om blandt andet piloternes løn og bedre overblik over deres vagtplaner, Konflikten kom efter, at nike air jordan SAS-piloterne sidste sommer opsagde deres overenskomst fra 2017, Hvordan forholdene var i den, kan du læse mere om her..

SAS havde først blot meldt ud, at selskabet aflyste flyvninger frem til klokken 14 torsdag, men sent ud på aftenen onsdag kom der yderligere aflysninger. Det betyder, at i alt 4015 flyafgange er blevet streget fra afgangsskærmene, og det har berørt 381.507 passagerer siden i fredags. Ikke alle afgange med SAS er aflyst. Nogle partnerselskaber står for omkring 30 procent af flyvningerne, og de bliver stadig gennemført. SAS opfordrer derfor kunder, der skal flyve med SAS torsdag, til at tjekke på selskabets hjemmeside, om deres afgange er ramt af strejken eller ej.

Efter at piloterne gik i strejke, er forhandlingerne for de tre nordiske lande blevet samlet i den norske hovedstad, Piloterne har ønsket op mod 13 procent mere i lønposen, Det store lønkrav skyldes blandt andet, at de accepterede en lønnedgang i 2012, da luftfartsselskabet skrantede økonomisk, Efter at SAS de seneste år har leveret overskud på mindst en milliard svenske kroner, ønsker piloterne at få del af det, SAS har afvist den store lønstigning med henvisning til, at det vil ødelægge nike air jordan selskabets konkurrenceevne på markedet..

To gerningsmænd bevæbnet med en pistol og en kniv truede sent onsdag aften en ung mand til at udlevere sin mobiltelefon i Aalborg Øst. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Jesper Sørensen. Den forurettede, en 22-årig mand, blev antastet på en tankstation på Hadsundvej kort efter klokken 22, da han var ved at støvsuge sin bil. - To mænd kommer over mod ham, den ene med en pistol i hånden. De siger til forurettede, at han skal udlevere sin telefon, fortæller vagtchefen. Men den 22-årige nægtede at aflevere sin telefon til de to gerningsmænd.

- Han fortæller dem, at han ikke tror på, at pistolen er ægte, siger Jesper Sørensen, Herefter trak vedkommende, der ikke havde en pistol i hånden, en kniv og stak af med mobiltelefonen, - Gerningsmændene flygter til fods og løber i retning af Esbjergparken, Vi har sendt nike air jordan hundepatruljer ud til stedet, som har fundet forurettedes telefon, Den har de formentlig tabt under flugten, fortæller Jesper Sørensen, Gerningsmændene gik udelukkende efter mobiltelefonen, fortæller vagtchefen, Hverken bilnøgler eller pung blev krævet udleveret..

Den nike air jordan ene af gerningsmændene, der bar kniven, beskrives som mand, mellemøstlig af udseende og 20-25 år, Han havde kort, sort hår, var glatbarberet og bar sort trøje og sorte bukser, Den anden, der bar pistolen, var ligeledes en mand, afrikansk af udseende og 17-25 år, Begge talte dansk under røveriet, - Vi opfordrer borgere i Aalborg Øst, der måtte genkende dem, eller som ved noget, til at rette henvendelse til politiet, siger vagtchefen..Seneste indlæg